RU  UA

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Притягують біду: які речі не треба класти на підвіконні

Підвіконня в домівках виступає не лише як місце, де стоять квіти чи зберігаються зручні дрібнички. Це своєрідний перехід між затишком нашого особистого простору та зовнішнім світом, що вирує за вікном. Тому деякі прикмети наголошують на тому, що певні предмети краще не класти на підвіконня.

Далі "Апостроф Лайф" розкаже, про які саме предмети йде мова.

Читайте також: Чому не можна позичати ліки: які є народні прикмети і чи варто їм вірити

Вважається, що не можна класти ключі на підвіконня, адже тоді це може притягнути в будинок проблеми, зокрема з фінансами.

Також, за думкою езотериків, зберігання фотографій на підвіконні, незалежно від того, чи вони у рамці, чи в альбомі, вважається небезпечним. Це може призвести до проблем зі здоров'ям у людей, які зображені на цих фото.

Фото: istockphoto

Не рекомендується залишати на підвіконні порожні контейнери, такі як банки, пляшки або вази, адже це може привабити до оселі бідність та сімейні сварки.

Щодо їжі на підвіконні, існує повір’я, що це також погана ознака. Наші предки мали звичку ставити гарячі страви на підвіконня тільки в день похорону, щоб дух померлого міг останній раз поїсти вдома.

Крім того, пращури вірили, що рушник на підвіконні може притягнути біду в будинок. Його можна було залишати там тільки в поминальні дні.

Фото: Freepik

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому не можна спати навпроти дзеркала.

  • Вас також може зацікавити:

Чому водії стараються не торкатися запаски перед поїздкою: цікаві прикмети про авто

До чого сняться школа, секс та смерть: пояснення найпоширеніших снів

Життя буде важким: чому не можна садити березу біля будинку