RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Постійно тягнуть вниз: звички, що роблять людей самотніми і бідними

Бувають не тільки "класичні" шкідливі звички на кшталт куріння цигарок, але й "невидимі", але не менш згубні, які тягнуть людину на дно, залишаючи її без друзів, позитивних думок та грошей.

Ресурс Ukr.Media радить, яких звичок краще позбутися.

Читайте: До чого сняться школа, секс та смерть: пояснення найпоширеніших снів

Багатії, у яких статки обчислюються сумами з шістьма-дев'ятьма нулями зазначають, що з людьми, які тягнуть вниз, постійно скаржаться, не вірять в успіх, негативно налаштовані, нічого не хочуть змінювати, потрібно швидко прощатися. Можливо, це справді так. Але кожна людина має право на помилку, тому спершу можна спробувати переконати людину з негативною енергією дивитися на світ позитивно. І вона може змінитися, хоча люди, як правило, не змінюються. Але спробувати варто.

Не варто думати про заробіток, адже думати про гроші та думати про заробіток — це зовсім різні речі. Коли гроші — лише ціль, то нічого не виходить. Заробіток — це лише шлях та процес, під час якого з'являються гроші. І ось про це треба думати.

Не треба заздрити нікому чорною заздрістю. Здорова заздрість мотивує намагатися, працювати, досягати успіху. Це той самий двигун, який призводить до багатства.

Не треба зупинятися і коли нічого не виходить, і коли все вийшло, адже успіх потрібно розвивати. Навіть мільярдери продовжують інвестувати та вкладатися в різні проекти. Зупинка - це смерть. Про тих, хто перестав рухатися, вже всі давно забули.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які народні прикмети пов’язані з обручками.

  • Вас також може зацікавити:

Пов’язані з високосним роком: пояснюємо незвичайні народні прикмети і забобони

Що не можна говорити і робити у салоні авто: ці фрази і дії призведуть до нещастя

Важливий елемент домашніх обов’язків: прикмети і забобони про миття підлоги