RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Не звичайна прикраса: які народні прикмети пов’язані з обручками

У світі існує величезна кількість різних прикмет і забобонів, пов'язаних як з весільними приготуваннями, так і безпосередньо з днем весілля.

"Апостроф" розповідає, що означають ці забобони у житті людей.

Читайте також: "Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам

Обручка - це не звичайна прикраса. Весільна каблучка це щось більше, ніж просто ювелірний виріб. Цей предмет, являє собою символ взаємної любові двох людей, які збираються пов'язати свої життя.

Фото: Pixabay

Вважається, що купувати обручки потрібно з нового золота і не використовувати перероблений метал, через те, що він може нести негативну енергетику. Також, використання коштовностей своїх родичів вважається доречним тільки якщо до цього вони перебували у родині зі щасливими й гармонійними сімейними стосунками.

Купувати прикраси молодятам слід разом, і після покупки зберігати прикраси в одній коробці. При виборі майбутнє подружжя не повинно конфліктувати, і разом обрати необхідну прикрасу. Коробочку від каблучок не варто залишати собі, краще віддати аксесуар незаміжній дівчині. Згідно з традицією, щасливиця повинна буде незабаром також вийти заміж.

Поширеним є судження про те, що парні каблучки обов'язково повинні бути гладкими, для того, щоб подружнє життя протікало гладко.

Ще одне повір'я говорить, що свою обручку не можна нікому давати приміряти, як і надягати чужу. Вважається, що таким чином можна не тільки взяти на себе чужі проблеми, але ще і позбутися свого власного щастя.

Фото: Pixabay

Жіноча обручка має особливо сильну енергетику, тому не рекомендується хвалитися прикрасою перед малознайомими або заздрісними людьми. Вони можуть легко заговорити виріб на дрібні неприємності, які можуть посилитися внаслідок потужної енергії прикраси.

Поганий знак, якщо одна з каблучок молодят, під час церемонії, впаде на підлогу - такий шлюб буде невдалим.

І ще вважається, якщо чоловік загубить дорогоцінний символ любові - він скоро піде з сім'ї. Однак, якщо каблучку втратить жінка, то вона посвариться з родичами свого судженого.

Не можна крутити обручку - до розлучення. Якщо загубити каблучку в своєму будинку, а потім її знайти - до удачі.

Фото: Pixabay

Раніше "Апостроф" писав, як визначити тривалість життя лініями на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку