RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Потужні обереги: шість дерев, які треба садити біля дому

Горобина, акація, модрина, калина, груша, вільха – ці дерева принесуть гармонію у ваше життя, їх можна сміливо садити у дворі.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

У кожного народу існують свої традиції та повір'я, пов'язані з деревами. У нас з давніх-давен вірили, що дерева мають особливу силу і можуть впливати на життя людей. Тому до вибору дерев, які садили біля будинку, підходили дуже уважно.

Читайте також: Як визначити тривалість життя по лініях на долоні

Існує багато рекомендацій для дачників про те, які дерева можна садити на подвір'ї.

Отже, шість дерев-оберегів для вашої оселі.

Горобина

Горобина — одне з найшанованіших дерев. Вважалося, що вона оберігає будинок від злих сил та негативної енергії. Крім того, горобина – дуже корисна рослина. Її ягоди багаті на вітаміни та мікроелементи, а з листя можна заварювати цілющий чай.

Акація

Акація - ще одне дерево, що має захисні властивості. Вона відганяє злих духів і допомагає зберегти в домі гармонію та добробут. Крім того, акація - прекрасна медоносна рослина, яка привабить до саду корисних комах.

Модрина

Модрина — вічнозелене дерево, яке символізує довголіття та процвітання. Вважається, що вона приносить у дім достаток та добробут. Крім того, модрина має цілющі властивості. Її хвою використовують для лікування простудних захворювань та зміцнення імунітету.

Калина

Калина - дерево, яке асоціюється з жіночою енергією та родючістю. Вважається, що вона допомагає жінкам зачати дитину та зберегти здоров'я. Крім того, калина – дуже корисна рослина. Її ягоди багаті на вітаміни та мікроелементи, а з кори можна готувати цілющі відвари.

Груша

Груша – дерево, яке символізує кохання та сімейне щастя. Вважається, що вона приносить у дім мир та злагоду. Крім того, груша – дуже корисна рослина. Її плоди багаті на вітаміни та мікроелементи.

Вільха

Вільха - дерево, яке асоціюється з чоловічим початком та захистом. Вважається, що вона оберігає будинок від злих сил та допомагає зберегти здоров'я чоловіків. Крім того, вільха – дуже корисна рослина. Її кора використовується як в'язкий і протизапальний засіб, а з листя готують цілющі відвари.

При виборі дерев для посадки біля будинку важливо враховувати не лише їх захисні властивості, а і їхню практичну користь. Правильно підібрані рослини допоможуть створити в саду сприятливу атмосферу та порадують вас своїми плодами та гарним зовнішнім виглядом.

Раніше ми розповідали про те, що існує кілька народних прикмет, які вказують на те, що людина може швидко розбагатіти.

  • Вас також може зацікавити:

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт та поломки в будинку

Пов’язані з високосним роком: пояснюємо незвичайні народні прикмети та забобони

Червона "нитка долі" на руці: реальне значення й історія оберега