RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Примножують багатство: чотири "грошові" прикмети, про які мало хто знає

У світі існує безліч повір'їв і прикмет, які обіцяють удачу, успіх та примноження багатства. Деякі з них добре відомі та активно використовуються в повсякденному житті. Однак, існують ще й певні "грошові" амулети, що можуть привернути в життя великі статки.

Тому далі "Апостроф Лайф" з посиланням на "РадіоТрек" розкаже про чотири "грошові" прикмети, про які мало хто знає.

Читайте також: Сварка, гроші чи зустріч? Пояснюємо прикмети про свербіж рук

1. Мішечок дріжджів у гаманці

Крізь роки наші предки надавали великого значення традиціям і обрядам, пов'язаним з залученням достатку. Одним з таких традиційних обрядів є невеличкий мішечок сухих дріжджів, який варто постійно носити у гаманці.

За повір'ями, це може забезпечити безперервне поповнення фінансів. Ця практика може виглядати незвичною, але вона заснована на наступному переконанні: так, як дріжджі сприяють зростанню тіста, вони сприятимуть зростанню грошового становища людини.

Фото: istockphoto

2. Листок осики

Існує переконання, що осика має магічні властивості. Наші пращури вважали, що осиковий лист є символом багатства та грошей. Тож якщо покласти його поруч із тим місцем, де ви зберігаєте гроші, то він сприятиме притягненню багатства.

3. Щаслива купюра

Часто можна помітити, як люди носять у гаманці щасливу купюру. Вважається, що якщо її витратити, то важко буде накопичувати гроші, тож подальше життя проходитиме у злиднях. Прикмети радять використовувати у ролі щасливої купюри ті банкноти, на яких є дата вашого народження. Дуже добре, якщо це будуть дві останні цифри.

Фото: depositphotos

4. Китайська монета з червоною ниткою

В Китаї існує традиція прив'язувати червону нитку до монет, що є символом сподівання на фінансовий добробут для сім'ї. Ці монети, зазвичай круглі з квадратним отвором посередині, часто прикрашені ієрогліфами, які символізують багатство.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали про шість дерев, які треба садити біля дому.

  • Вас також може зацікавити:

Побачити собаку уві сні – не завжди гарний знак: що означає сон

Чому водії стараються не торкатися запаски перед поїздкою: цікаві прикмети про авто

Червона "нитка долі" на руці: реальне значення і історія оберега