RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Гроші потечуть рікою: найбільш популярні забобони і прикмети у продавців

У світі торгівлі, де щоденний прибуток може змінюватися під впливом множинних факторів, продавці часто шукають способи не тільки залучити удачу на свій бік, а й відвернути можливі нещастя та збільшити прибутки, звертаючи увагу на давні вірування та прикмети.

Тому далі "Апостроф Лайф", посилаючись на Ukr.Media, зібрало кілька таких прикмет, у які вірять продавці.

Читайте також: Чому не можна спати навпроти дзеркала: про що попереджають народні прикмети

Прикмети для вдалої торгівлі

Приваблення клієнтів є фундаментом для досягнення успіху кожним підприємцем. Віддаючи належне народним переказам, велике значення має людина, яка перша відкриє торговий день.

Заведено вважати, що гроші, отримані від першого покупця-чоловіка або дитини, мають бути обережно використані для проведення по поверхні товарів та каси, особливо якщо це купюра великого розміру. Вважається, що це може сприяти швидким продажам товару. Водночас кошти, одержані від жінки, краще відкласти окремо, щоб не зіпсувати удачу.

Першому клієнту також рекомендується поступитися в ціні чи додати невеличкий бонус до покупки, щоб уникнути будь-яких конфліктів або суперечок. Вважається, це може призвести до втрат протягом дня.

Крім того, обрані продавцем речі для робочого дня також можуть зіграти важливу роль. Скромна елегантність може стати ключем до залучення більшої кількості покупців.

Багато хто також вірить у наявність "щасливої речі", який може залучити удачу, проте прикмети нагадують нам, що часте прання може зменшити його магічні властивості, перетворивши талісман на звичайний предмет одягу.

Фото: istockphoto

Талісмани на удачу

Іноді для зростання прибутків необхідно пожертвувати частиною коштів. Принцип бумеранга завжди знаходить своє застосування. По дорозі додому після робочого дня варто віддати декілька монет.

Також вважається поганим знаком рахувати "виручку" ввечері. З одного боку, після напруженого дня легко зробити помилку в розрахунках, з іншого — існують повір’я про те, що краще підбивати підсумки ранком, до початку нового робочого дня.

Для стимулювання постійного збільшення прибутків існують особливі способи. Один з них — це покласти велику купюру під килим вдома за три дні до настання повного місяця. Коли Місяць почне зменшуватись, гроші знову повертають у гаманець, і до нового місячного циклу вони притягуватимуть удачу.

Фото: istockphoto

Інші прикмети

Існують повір'я, що є певними рекомендаціями для продавців. До прикладу:

  • збирати розкидані дрібні монети - не найкраща ідея. Розмінюючись на монети, можна пропустити вигідну угоду;
  • варто розмістити кілька монет під торговими вагами для залучення успіху;
  • краще уникати дотиків колег до товару, якщо вони не мають наміру його купувати;
  • справжній продавець покидає магазин в останню чергу;
  • варто постійно поповнювати товар на полицях. Це демонструє вашу уважність і залучає нових клієнтів;
  • ставтеся до грошей обережно: складайте їх акуратно і зберігайте в сухому місці, щоб збільшити їх "бажання" повернутися до вас;
  • щоб привернути покупців, можна "заманити" їх, розсипавши дрібні гроші біля вашого робочого місця;
  • віник, яким прибирають простір, слід ставити догори дригом, щоб прибутки не "втікали";
  • приймаючи платіж, уникайте безпосереднього контакту з грошима, використовуючи для цього спеціальну підставку або просто передаючи через стіл.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які речі не треба класти на підвіконні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого сняться школа, секс та смерть: пояснення найпоширеніших снів

Життя буде важким: чому не можна садити березу біля будинку

"Посидіти на дорогу": які є версії походження цього древнього ритуалу