RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Попереду багато переломних моментів: астролог дала новий прогноз закінчення війни в Україні

Астролог Ангеліна Вакуліна назвала терміни можливого затишшя на полі бою та закінчення війни в Україні.

Про це повідомляє Апостроф Лайф.

Читайте також: Йде підготовка до вирішальних подій: яким було видіння болгарського старця про кінець війни в Україні

Західна підтримка ЗСУ

За її прогнозом, Україна надалі зможе розраховувати на допомогу Заходу. Озброєння продовжуватиме надходити для захисту українських земель.

"Ніхто не обірве допомогу Заходу. Ніхто не кине Україну і людей. Можливо, це не буде в таких обсягах, але ніхто нас не кине. Я бачу, що їде техніка і йдуть люди, які нас підтримують і захищають нашу країну", - переконана вона.

Іноземні війська в Україні

Стосовно заяви французького президента Еммануеля Макрона про появу військ Франції, що зможуть базуватися в Одесі, наголосила, що саме так і станеться. Загалом розташування іноземних військ забезпечить більш спокійне літо порівняно з весною.

"Звичайно, це буде. Для нас це безумовний плюс. У громадян тієї країни (Росії, - Апостроф) це викличе хвилювання. Я думаю, що до кінця весни - до початку літа вже будуть відправлені до нас війська. Ми не говоримо про тишу на полі бою, але можна говорити про населення. Крім того, це дасть можливість ротації для тих хлопців, які давно не були вдома. Це дасть нові сили для протистояння. Можна сказати, що влітку люди спатимуть спокійно, чого не можна сказати про осінь", - повідомила вона.

На переконання астролога, восени будуть повторювані аспекти весни. Буде дуже багато переломних моментів на великих напрямках і населених пунктах. Йдеться про Схід, лівий берег Херсона, що буде вирішуватися ситуація з війною глобальніше.

Можливе завершення війни

На переконання астролога, восени будуть повторювані аспекти весни. Буде дуже багато переломних моментів на великих напрямках і населених пунктах. Йдеться про Схід, лівий берег Херсона, що буде вирішуватися ситуація з війною глобальніше.

Восени повертатимуться великі населені пункти з-під окупації, але щодо завершення війни, то 2024 рік не може бути переможним.

"Можна буде говорити про повернення великих окупованих територій і про те, що, на жаль, це буде неспокійно для мирних жителів. Весна - це показник осені, приблизний сценарій. Буде повернення невеликих населених пунктів. Можемо говорити про повернення полонених. Можуть повернути тих, кого вже не чекали. Може програтися ситуація з тим, що заявлять про повернення, але не повернуть", - зауважила вона.

При цьому, за прогнозом, про мирні переговори із даною владою обох країн не йдеться.

"Поточний рік ми не розглядаємо. Я не бачу взагалі жодних переговорів. 2024 рік не може бути переможним. Ми не можемо говорити про те, що буде підписано договір і війна на нашій території закінчиться. Путін "переобирався" на новий термін, чи буде це його останній термін президента країни-агресора. Складно сказати, чи є термін придатності у цієї людини. Є варіант, що буде відхід його, але він буде вимушений", - повідомила вона.

Можлива домовленість із новою владою, однак це буде рішення РФ про те, що вони повинні вже повернути українські території, і це вони попросять про мирні переговори, додала Ангеліна Вакуліна.

Раніше ми розповідали про те, як визначити тривалість життя лініями на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку

"Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам