RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Що треба знати про домашні капці: основні прикмети

В Україні є величезна кількість різних прикмет і забобонів щодо домашніх капців - від того, де їх потрібно зберігати, до їх втрати та пошкодження.

"Апостроф" Лайф розповідає, що означають ці забобони у житті людей.

Читайте також: "Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам

Домашні капці можуть бути класичними або кумедними, у вигляді якоїсь тваринки, в будь-якому випадку, кожна пара індивідуальна. Не дивно, що народні повір'я та прикмети торкнулися і цього домашнього взуття.

Фото: Pixabay

Де зберігати

Головне залишати капці не під ліжком та шафою. Капці під ліжком віщують зраду, а під шафою візит грабіжників. Постарайтеся визначити для свого домашнього взуття постійне місце.

На свою ногу

Ходити по дому треба завжди у своїх капцях. Навіть якщо ви їх втратили, не поспішайте позичати чуже взуття, навіть якщо воно належить членам вашої родини, оскільки капці зберігають енергетику свого господаря.

Якщо ви одягли чужі капці випадково, це до цікавих знайомств. Якщо ж поспішно або в задумі ви переплутаєте правий капець з лівим, це знак того, що вас обговорюють за спиною.

Фото: Pixabay

Якщо капці зносилися

Якщо ваші капці сильно зносилися і навіть місцями порвалися, то як би ви до них не звикли, їх треба позбутися. Найкращим варіантом буде спалити зношене взуття.

Якщо ваші капці погриз домашній улюбленець, то це, на жаль, неприємна прикмета, яка віщує конфлікти серед членів сім'ї.

Втрата

Якщо ви втратили свої домашні капці і зненацька їх відшукали - це добрий знак. Для людини сімейної це говорить про добробут і хороші стосунки зі своєю дружиною чи чоловіком. Для самотньої людини така несподівана знахідка вкаже на якнайшвидше знайомство зі своєю другою половинкою. А, якщо ви втратили свої капці і не змогли їх знайти, варто порадіти - разом із капцями ви загубили проблеми.

Фото: Pixabay

Раніше "Апостроф" писав, як визначити тривалість життя за лініями на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку