RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Що означає рваний гаманець: роз’яснення прикмети

В Україні є величезна кількість різних прикмет та забобонів щодо гаманців та портмоне, які допомагають зберегти та примножити капітал.

"Апостроф" Лайф розповідає, що означають ці забобони у житті людей.

Читайте також: "Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам

Незалежно від форми, кольору, розміру та матеріалу гаманець покликаний насамперед виконувати свою основну функцію, тобто служити сховищем для грошей. У цій якості він не тільки береже наші доходи, але також має містичні здібності їх збільшувати або втрачати. Наприклад, дороге і містке портмоне з престижного магазину приваблює купюри набагато ефективніше, ніж його дешевий побратим зі шкіри дерматину, куплений на ринку.

Фото: Pixabay

За вченням фен-шуй, не рекомендується купувати гаманці синьо-зелених відтінків води, інакше гроші витікатимуть із них зі швидкістю водоспаду. Пам'ятайте, що витрати збільшують старі чеки, квитки та інший паперовий мотлох, що зберігаються в портмоне.

Фото: Pixabay

Цілком неприпустимо користуватися потертим або рваним гаманцем. Такий пошарпаний екземпляр гарантовано відлякує не тільки справжнє багатство, але навіть і невелике задоволення, змусивши вас рахувати копійки від зарплати до зарплати. Його слід негайно відправити у сміття та придбати гідне сховище для грошей.

Фото: Pixabay

Раніше "Апостроф" писав, як визначити тривалість життя за лініями на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку