RU  UA

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Сонячне затемнення 8 квітня буде доленосним: чим особливе і що не можна робити в цей період

Вже сьогодні, 8 квітня, відбудеться сонячне затемнення – явище викликає великий інтерес як науковців та астрологів, так і кожного, хто хоче правильно провести цей період. Подія обіцяє стати не просто небесним видовищем, але й моментом, здатним вплинути на долі багатьох.

Про особливості періоду затемнення для УНН розповіла професійна астрологиня Ксенія Базиленко.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у квітні: який він має вплив і що категорично заборонено робити

Астрологиня додає, що доленосний вплив затемнень можна спостерігати в тих регіонах, де безпосередньо відбувається затемнення. Вплив цих астрологічних подій можна відчути за три дні до початку самого затемнення.

"Наприклад, максимально це сонячне затемнення можна буде побачити над 15-ма штатами Америки і вже 5 квітня в Нью-Йорку стався землетрус", – нагадує Ксенія Базиленко.

Яких дій варто уникати

Астрологиня попереджає, що в час затемнення люди часто відчувають погіршення самопочуття і зростання дратівливості. З огляду на це рекомендується звертати підвищену увагу на здоров'я, уникати зайвих фізичних та емоційних навантажень. Також краще утриматися від алкоголю та відкласти заплановані хірургічні втручання на потім.

Вона наголошувала на тому, що варто бути особливо обережним на дорогах:

"Також у період затемнення збільшується кількість нещасних випадків і катастроф. Підсилює цей фактор у цьому затемненні ретроградність Меркурія. Будьте особливо уважні на дорогах".

Вона вважає, що 8 квітня буде одним із найскладніших днів цього місяця. Тому важливо уникати помилкових дій та різких рішень, окрема варто відмовитись від наступного:

  • піддаватись негативним емоціям;
  • приймати важливі та доленосні рішення;
  • відкривати новий бізнес чи починати новий проєкт;
  • робити великі та дорогі покупки;
  • змінювати місце проживання;
  • відправлятись у подорожі;
  • експресивно спілкуватись, забуваючи про почуття інших та інше.

Фото: Adobe Stock

Рекомендації

В цей час краще підтримувати хороший настрій, а також утриматись від імпульсивних рішень у всіх сферах – від шопінгу до спілкування. Це також вдалий час продемонструвати увагу та тепло рідним людям, показавши власне ставлення до сім’ї. Продемонструйте, що вам важлива думка оточення та намагайтеся уникати конфліктів.

Крім того, це хороший час для того, щоб проаналізувати власну життєву позицію та цілі на майбутнє. Визначте, що з вашого життєвого плану вже неактуально, які пункти ви вже досягли та які з пріоритетів варто взяти за основу тепер.

Фото: Pixabay

Нагадаємо, раніше ми розповідали про повір'я про сонячне затемнення у українців і інших народів.

  • Вас також може зацікавити:

Чи справді такий страшний ретроградний Меркурій: спростовуємо популярні "лякалки"

Починається період ретроградного Меркурія: що це означає і що краще не робити

Примножують багатство: чотири "грошові" прикмети, про які мало хто знає