RU  UA

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

Під час сонячного затемнення можна "переписати" долю: як провести магічний ритуал і загадати бажання

Сьогодні, 8 квітня, відбудеться повне сонячне затемнення – воно здійснить потужний енергетичний вплив та відкриє унікальні можливості для здійснення глибоких змін у житті. Вважається, що саме в цей час Всесвіт найбільш відкритий до бажань і намірів.

Тому “Апостроф Лайф” з посиланням на астрологиню Ксенію Базиленко розкаже ритуал, щою правильно загадати бажання.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у квітні: який він має вплив і що категорично заборонено робити

Ксенія наголошує, що варто працювати над створенням довкола себе чистого простору, щоб залучити в життя лише хороше:

"Ми з вами повинні попрацювати над тим, щоб ми могли очистити простір і загадати, побажати собі чогось хорошого для того, щоб це обов'язково збулося, тому що сила затемнення Сонця має таку владу, щоб дати вам те, чого ви хочете".

Як правильно загадати бажання в час сонячного затемнення

Астрологиня радить зробити прийняти душ перед затемненням, а також очистити житло за допомогою свічки. Ще варто встигнути скласти список ситуацій та осіб, що чинили на вас за цей час негатив, встигніть зробити це до початку затемнення.

"З іншого боку, напишіть, де б ви хотіли розвиватися, і тих людей, які допомагають вам розвиватися. Наприклад, є люди, якими ви захоплюєтеся, люди, які вас надихають, люди, які можуть вам дати якісь можливості або чогось навчити, або просто добрі і приємні, з якими вам приємно і душевно проводити час. Задумайтесь про цей список і зробіть правильні висновки, адже наше оточення формує нас", - радить Ксенія Базиленко.

Фото: Pixabay

Після цього вона рекомендує дочекатися самого сонячного затемнення, запалити свічку та почати записувати власні бажання. До цього процесу варто віднестись серйозно, щоб зрозуміти, куди варто направити власне життя:

"... вам треба обов'язково написати свої бажання. Бажано писати без "не". Пишіть в позитивній формі. Наприклад, "я здоровий", у мене прекрасна сім'я". Пишіть все, чого ви бажаєте. Це може бути, наприклад, бажання щось придбати, тому вам потрібно написати, наприклад, "я придбаю хороший автомобіль"".

Астрологиня радить в бажаннях також вказувати дати, в який час ви хотіли б цього досягнути. Окрім того, вона рекомендує уникати слова "хочу", натомість використовувати інші конструкції, описуючи не лише свої власні бажання, а й бажаючи добробуту своїм рідним:

"Тільки не пишіть, будь ласка, слово "хочу", пишіть "я щасливий, я також приношу щастя і радість своїй другій половинці. Пишіть не тільки про себе - не забудьте рідних і близьких, а також побажайте чогось хорошого всім і всій нашій планеті".

Фото: Adobe Stock

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим особливе сонячне затемнення і що не можна робити в цей період.

  • Вас також може зацікавити:

Сонце з’їдають крилаті вовкулаки: повір'я про сонячне затемнення у українців і інших народів

Чи справді такий страшний ретроградний Меркурій: спростовуємо популярні "лякалки"

Починається період ретроградного Меркурія: що це означає і що краще не робити