RU  UA

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Повні енергії та позитиву: топ-5 імен жінок, які проживуть найдовше

Існує думка, що тривалість життя залежить від різних факторів, зокрема від того, яке у людини ім'я. Відомо ТОП-5 жіночих імен, володарки яких вважаються довгожительками.

Про це розповідає Апостроф Лайф.

Читайте також: Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей

ТОП-5 імен жінок, які мають шанс на довге життя

Анастасія

Значення імені Анастасія - "воскресна" або "відроджена до життя". Його володарки наповнені авантюризмом і завжди прагнуть розвитку. Жінки з іменем Анастасія підкорятимуть вершини і в 20, і в 80 років.

Валентина

Таке ім'я означає здорова. Дійсно, змалку такі жінки ретельно стежать за своїм здоров'ям, а тому відповідний постійний контроль продовжує життя. Також вони переповнені позитивом та обожнюють спілкуватися з людьми.

Людмила

Значення такого імені - "мила людям". Такі жінки за своєю натурою є "гедоністками". Вони вміють насолоджуватися життям і собою, а також не забувають приносити користь іншим.

Надія

Ті, хто мають таке ім'я, завжди тримають у серці надію на краще. Саме без надії складно зберігати активний спосіб життя та з авантюризмом сприймати світ. Завдяки такій якості Надії збільшують свою тривалість життя.

Ольга

Для володарок імені Ольга найважливішим у житті є здоров'я та добробут близьких. Саме через бажання проявити усебічну турботу та убезпечити від негараздів рідних та близьких такі жінки живуть довго.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, до чого сняться школа, секс та смерть.

  • Вас також може зацікавити:

Потужні обереги: шість дерев, які треба садити біля дому

Починається період ретроградного Меркурія: що це означає і що краще не робити

"Магія" застілля: чому не можна ставити порожню пляшку на столі