RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Life

Новини

4 травня

Всі новини

З ними ніколи не нудно: ТОП-5 імен жінок з відмінним почуттям гумору

Деякі жінки завдяки своїм іменам проживуть найдовше, тоді як з деякими іншими ніколи не буває нудно - прекрасне почуття гумору в Олександр, Наталій, Ларис, Марій і Тетяна.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

Олександра

Ці жінки мають тонке почуття гумору, завдяки якому вони миттєво відчувають, які жарти будуть доречні в різних ситуаціях. Вони мають великий арсенал анекдотів і історій, здатних догодити кожному. Завдяки своїй освіті, гострому розуму і чудовій пам'яті, вони можуть моментально "витягнути з рукава" жарти або потішні випадки. Однак варто враховувати, що деякі з них схильні до сором'язливості. Так що повністю оцінити їхнє почуття гумору можуть лише ті, хто зможе подолати цю сором'язливість.

Наталя

Власниці імені мають дивовижний дар жартувати в будь-якій ситуації. Їхня креативність і дотепність здатні перетворити навіть найсерйозніші розмови, наповнивши їх радістю та усмішками. Разом з тим, вони ніколи не вдаються до образ чи підколок. Наталії не шукають слабких місць в інших для своїх жартів; їхня мета — створити приємну, затишну та доброзичливу атмосферу в суспільстві.

Читайте також: З ними завжди затишно і цікаво: три імені найромантичніших чоловіків

Лариса

Маючи тонкий гумор і деяку уїдливість, Лариси здатні підняти настрій навіть найсерйознішим людям, а також "поставити на місце" зарозумілого грубіяна своїми дотепними зауваженнями. Однак варто бути обережними та не викликати їх на конфлікт, оскільки жарти Лариси можуть завдати шкоди вашій репутації. У чоловічому суспільстві Лариса завжди виділяється своєю присутністю, адже вона не тільки терпимо ставиться до жартів на межі дозволеного, а й сама вміє їх підкидати.

Марія

У Марії зазвичай чудове почуття гумору, яке допомагає їй дивитися на світ із позитивом. Вона легко знаходить спільну мову з оточенням і здатна розрядити напружені ситуації за допомогою вдало підібраного жарту. Марія здатна сприймати безневинні жарти на свою адресу і сама має легкий, необразливий гумор.

Тетяна

Тетяни не бояться бути кумедними. Вони легко можуть вжитися в ролі та стати головними акторами кумедних сценаріїв чи розіграшів. Навіть у найважчих ситуаціях вони здатні виявити світлий бік життя і підняти настрій своїм ненав'язливим жартом. У подорожах Тетяни стають ідеальними супутницями, здатними розрядити напружені ситуації одним дотепним зауваженням на свою користь.

Раніше ми писали, яким українцям у давнину давали такі прізвища, як Бобошко та Мимрин.