RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Life

Знадобляться лише дві речі: як швидко відмити вікна перед Великоднем

Напередодні Великодня існує традиція, коли віряни мають прибрати в будинку, це є одним з елементів відновлення перед великим святом. Ті, хто прагне привести свій дім до ідеального порядку, особливо коли мова йде про вікна, інколи можуть стикнутись з проблемами – як швидко та ефективно очистити вікна від бруду.

Тому далі "Апостроф Лайф" з посиланням на "Mirror" розкаже, як можна швидко відмити вікна перед святом Великодня.

Читайте також: Христос воскрес із мертвих: як правильно вітатися на Великдень

Очищення скла часто вважається складним завданням, адже навіть дорогі мийні засоби можуть залишити небажані сліди та плями на вікнах. Однак один експерт, як передає "Mirror", виявив хороший спосіб, що дозволяє відмити вікна і двері, не витрачаючи значні кошти. Все, що вам потрібно, вже може бути у вас вдома.

Майлс Робінсон із Value Doors вказує, що для прибирання знадобиться лише газета та розчин домашнього приготування:

"Газетні волокна природно вбирають вологу і мають тонку текстуру, що робить їх ідеальними для досягнення бездоганної чистоти скла. Порівняно зі звичайними ганчірками та паперовими рушниками, газета перевершує їх тим, що практично не залишає слідів, що призводить до бездоганного блиску кожного разу".

Експерт рекомендує змішати білий оцет з водою і щільно розпилювати на скло. Після цього варто використати зім’яту газету для полірування скла круговими рухами.

Фото: istockphoto

"Чорнило на газеті - це бонус, який допомагає видалити плями і досягти бездоганного результату, - додає Робінсон та зауважує: – Нарешті, візьміть свіжий шматок сухої газети, щоб відполірувати скло, що значно посилить блиск. Це фінальний штрих, який має вирішальне значення".

Що стосовно "впертих" плям, котрі вивести складніше – професіонал радить нанести розчин оцту безпосередньо на пляму і залишити на кілька хвилин перед тим, як протерти газетою. Можна також скористатися серветкою з мікроволокна.

Робінсон відзначає: цей метод є екологічно чистим і допомагає зменшити кількість відходів, що сприяє подовженню терміну служби вікон.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко відмити зелений наліт з пляшки.

  • Вас також може зацікавити:

Квітів багато, а зав’язі немає: найпоширеніші помилки при вирощуванні помідорів

Негайно викиньте їх: 5 предметів, що "проганяють" гроші з гаманця

Що покласти у вазу, аби квіти стояли довше: секрети флориста