RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Life

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Приваблюють сильних і лякають слабких чоловіків: 9 жіночих якостей

Жінки часто страждають через свої якості та особливості, проте є серед них ті, хто приваблює сильних чоловіків і відлякує слабких.

"Апостроф Лайф" публікує 9 відповідних жіночих якостей.

Читайте також: З ними ніколи не нудно: ТОП-5 імен жінок з відмінним почуттям гумору

Краса

Слабкі чоловіки розуміють, що справжні красуні ніколи не залишаться без чоловічої уваги. Невпевнених чоловіків сковує страх: вони бояться програти конкурентам.

Чутливість

Такі жінки готові повністю присвятити себе шлюбу, поринути у принади сімейного життя. А от у невпевнених чоловіків такого бажання відсутнє.

Розум

Слабохарактерні чоловіки не завжди можуть бути безглуздими. Але на поведінці з жінками впливають спогади з дитинства, де були суворі батьки й вимогливі вчителі. Слабкий чоловік не наважиться зблизитися з інтелектуально розвиненою дамою, адже ці стосунки піднімуть на поверхню усі дитячі травми.

Ділові якості

Сильні чоловіки вважають ділових дам своїми союзницями та подругами, тоді як слабкі уникають такого типажу жінок і не хочуть траплятися їм на очі.

Незалежність

Незалежні у матеріальному та моральному плані жінки змушують сильних чоловіків рухатися вперед. Слабкі чоловіки страждають через самостійність жінки: багато хто утримується від подібних зв'язків.

Захопленість

Слабкі чоловіки часто виявляються звичайними увальнями, які проводять вечори за комп'ютером або з телефоном у руках. Саме тому вони недолюблюють активних жінок, одержимих своїми улюбленими заняттями.

Непередбачуваність

Чоловіки із сильним характером із задоволенням спостерігають за розвитком своїх успішних обраниць. А ось слабаки охоче сходяться з жінками, готовими все життя миритися зі злиднями та безвихіддю.

Ощадливість

Подібні жінки здаються меркантильними з погляду людей, що слабо характерні. У той самий час сильних чоловіків приваблює поведінка таких жінок.

Проникливість

Сильним чоловікам відомо, що жінки іноді передбачають перебіг подій. Це і є жіноча інтуїція. Слабким чоловікам важко змиритися із жіночою проникливістю.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, до чого сняться школа, секс та смерть.

  • Вас також може зацікавити:

Потужні обереги: шість дерев, які треба садити біля дому

Починається період ретроградного Меркурія: що це означає і що краще не робити

"Магія" застілля: чому не можна ставити порожню пляшку на столі