RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Їх хочуть почути дорослі діти від батьків: шість важливих фраз

Коли людина дорослішає, її стосунки з батьками змінюються. Іноді на краще, але іноді на гірші сторони. І багато батьків не знають про існування простих, але дуже сильних фраз, які можуть сказати своїм вже дорослим дітям.

Про це повідомляє HuffPost.

Читайте також: Привертають сильних і лякають слабких чоловіків: 9 жіночих якостей

"Мені шкода"

Сімейний терапевт The Connective Аріель Дуалан зазначила, що дуже важливо, щоб батьки просили вибачення перед своїми дорослими дітьми за біль, який вони, ймовірно, могли завдати навіть якщо це було ненавмисно.

"Я був у режимі виживання"

Даний вислів показує що поки батьки намагалися впоратися з усіма труднощами, то могли прогаяти можливість для виховання дитини.

"Я дуже пишаюся тобою"

Незалежно від того, як у дорослої людини вік, вона хоче знати, що батьки їм пишаються. І хоче він цього щиро, оскільки це багатьом із нас надає певної впевненості.

"Твій життєвий шлях відрізняється від мого, але я тебе підтримую"

Не всі діти наслідуватимуть життєвий досвід своїх батьків. Тому почути від батьків, що вони поважають та підтримують ваше рішення жити так, як ви хочете, дуже важливо. Інша справа – до чого приведе ваш вибір.

"Тобі потрібна порада, чи ти хочеш, щоб я тебе вислухав?"

Коли доросла дитина постає перед труднощами, їй необхідно знайти свій шлях без допомоги батьків. Проте бувають ситуації, коли без поради старших нікуди. Тому важливо вміти підтримати розмову з дітьми, а заразом запропонувати їм пораду у разі потреби.

"Я все ще тут для тебе"

Навіть у дорослому віці батьківський будинок може бути для людини затишним місцем, куди можна будь-коли прийти. Тут важливо визначити правильні кордони, зберігаючи при цьому активну присутність і турботу про своїх дітей.

Раніше ми розповідали про те, як зрозуміти, що час переїжджати в іншу квартиру.

  • Вас також може зацікавити:

Як позбутися павутинного кліща на квітах вдома: поради і засоби

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей

В них вірять по всьому світі: 7 найпоширеніших народних прикмет про котів