RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Який поверх краще підходить для життя: ця відповідь вас здивує

В Україні є величезна кількість різних прикмет та забобонів , про які має знати кожна людина при виборі житла у багатоповерхових будинках. Адже поверх, на якому ми живемо, теж має велике значення.

Про це пише ТСН.

Читайте також: "Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам

Люди, коли купують житло у багатоповерхівках, не хочуть жити на першому та останньому поверхах. Так, у старих будинках саме на цих поверхах вкрай незручно, тому що на першому може не бути балкона, що також заважає шум з вулиці тощо. А останні погані тим, що дуже високо, може зламатися ліфт, поганий тиск води, взимку йде холод з даху. Хоча у нових будинках перший поверх займають комерційні приміщення, тож квартири починаються лише з другого. А на останніх поверхах чисте повітря та гарний вид. Тому, різні поверхи мають свої переваги для комфортного та безпечного життя.

Фото: Pixabay

На якому поверсі краще жити

З 2 по 4 поверх. Мешканці квартир на нижніх поверхах майже не залежать від ліфта. У власників такого житла завжди гарний тиск води. З боку техніки пожежної безпеки тут велика перевага, у разі евакуації можна швидко та безпечно залишити приміщення. Також такі квартири зручні для сімей з маленькими дітьми, не потрібно високо піднімати візок, якщо ліфт не працює.

З 5 по 10 поверх. Однією з головних переваг житла на верхніх поверхах є чисте повітря та гарний панорамний вид з балкона або вікна. І чим красивіший пейзаж, тим більше така квартира приваблює. Таке житло більш освітлене, тут не чути шуму з вулиці, він практично не долітає до верхніх поверхів. До того ж, мешканцям останнього поверху не заважають сусіди зверху.

Фото: Pixabay

Раніше "Апостроф Лайф" писав, як визначити тривалість життя по лініях на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку