RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Їх люблять і цінять жінки: три "корисні" чоловічі недоліки

Деякі "недоліки" чоловіків, на які можуть скаржитися жінки, є привабливими для сучасних жінок та тільки зближують ще більше.

Про це розповідає "Апостроф Лайф".

Читайте також: Їх хочуть почути дорослі діти від батьків: шість важливих фраз

Не вміє казати компліменти

У сучасному світі все менше ціниться вміння казати багато компліментів, а більше віддається перевага вчинкам. Буває, що компліменти від чоловіків можуть різнитися з діями, тому жінки не вважають неспроможність казати приємні слова, зокрема, про зовнішність чимось поганим.

Нетовариський чоловік

Чоловіки, які не люблять проводити час серед великої кількості приятелів, а краще залюбки приділять увагу жінці та дітям, може бути набагато ціннішим. Тому жінки особливо не засмучуються, якщо чоловік відмовчувався весь день у компанії друзів.

Багато часу проводить на роботі

За останні десятиріччя змінилося ставлення багатьох жінок до того, що чоловік багато працює та може мало часу приділяти сім'ї. Це пов'язано з тим, що й самі жінки дедалі більше стають кар'єристками та бізнесвумен, тому розуміють, скільки часу це займає. Також якщо чоловік дуже любить свою роботу та захоплюється тим, що робить, то це свідчить про його бажання реалізуватись та, звичайно, мати достатньо грошей на хороше життя.

Раніше ми публікували три імені найбільш романтичних чоловіків.

  • Вас може зацікавити:

Привертають сильних і лякають слабких чоловіків: 9 жіночих якостей

Допоможе зрозуміти вашу особистість: цікава оптична ілюзія

Зраджуватимуть наліво і направо: астрологи назвали п’ять найбільш невірних знаків Зодіаку