RU  UA

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

Не варто це дарувати: ці п’ять предметів притягують негатив в дім

Бажаючи зробити приємний подарунок близькій людині варто зважати на те, що саме ви даруєте, адже деякі предмети, як, наприклад, ножі, можуть нести негатив та притягнути біду навіть якщо ви даруєте їх з любов'ю.

Які подарунки у жодному разі не можна дарувати повідомляє "Апостроф лайф".

Годинник

Годинник часто асоціюється з розлукою, тому у парі закоханих краще утриматися від такого подарунка. У китайській культурі вважається, що подарунок у вигляді годинника символізує відрахування часу до кінця життя. Тому, якщо ви даруєте годинник близькій особі, це може призвести до конфлікту.

Ріжучі та колючі предмети

Ріжучі та колючі предмети, такі як ножі, ножиці, голки, залишаються об'єктом уваги через давні повір'я, які радять утриматися від їх дарування. Деякі люди навіть бояться приймати у подарунок, наприклад манікюрні набори або брошки, оскільки вважають, що вони можуть приносити нещастя в дім.

Читайте також: Чому дарувати годинник - погана прикмета, пояснюємо популярний забобон

Гаманець

При даруванні гаманця важливо не залишати його порожнім - до нього слід обов'язково додати купюру або монету. Також не рекомендується дарувати порожні валізи чи сумки - краще їх наповнити хоча б чимось відповідним. Відсутність такого наповнення може призвести до втрати грошової удачі у того, хто приймає подарунок.

Дзеркало

Дзеркало завжди асоціювалося з містикою, тому краще утриматися від його приймання та дарування. До цього дня живе повір'я, що коли людина відображається у дзеркалі, воно зберігає шматочок її душі. Через це в подарованому дзеркалі може залишитися негативна енергія та емоції від того, хто його дарує.

Капці

Люди зі схильністю до забобонів утримуються від купівлі капців як подарунка для своїх коханих. Вони вважають, що такий подарунок неодмінно приведе до розлуки, оскільки взуття асоціюється з дорогою.

Раніше ми публікували магічні ритуали, які допоможуть привернути удачу і щастя.