RU  UA

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Life

Де в Україні можна відпочити на фермі: найбільші "ягідні" локації

З приходом літа багато українців все частіше обирають відпочинок на природі. Попри те, що через російську агресію це зробити проблематично, проте є можливість відвідати кілька "ягідних" локацій.

"Апостроф Лайф" із посиланням на "РБК-Україна" розповідає про ці локації.

Читайте також: Житомирські Мальдіви: сюди з'їжджаються з усієї України на незабутній вікенд

Екоферма "Копиця сіна"

Ферма розташована в Чернігівській області, село Пархимів. Тут є все — від міні-зоопарку з козами та єнотами, яких можна погладити, до полів із ягодами. Тут також можна засмажити шашлики, придбати різні фермерські продукти: консервацію, мед, м'ясо, сири. Крім того, тут можна замовити екскурсію по фермі, майстер-клас зі створення кульок з сиру.

Фото: facebook.com/kopytsyasina

Ягоди їсти з кущів можна безкінечно, але за зібраний урожай потрібно заплатити. Наприклад, 90 гривень за кіло. Вхід на ферму коштує 120 грн для дорослих, 100 грн – для дітей від 3 років. Діти віком до 3 років та військовослужбовці можуть відвідати ферму безкоштовно.

Ферма "oLawander"

Органічна ферма "oLawander" розташована за 40 км від Києва, в селищі Димер. Там вирощують сорт ягід, які плодоносять до осені. Також на фермі є чудові місця для відпочинку, де можуть перебувати і дорослі, і діти.

Вхід на територію ферми коштує 150 гривень для дорослих та 100 грн – для дітей 7-14 років. Також можна збирати скільки завгодно полуниці, але її ціна 150 гривень за кіло.

Фото: facebook.com/olawanderfarm

Фермерське господарство "ФайнаBerry"

Розташоване у селі Гончари під Львовом. Його заснував 2016 року ветеран російсько-української війни Микола Стецьків. Сюди приїжджають сім'ями чи компаніями, ціна за зібрані ягоди щоразу змінюється.

Умови збору є наступними: після приїзду на ферму вам показують, де збирати ягоди. Ви їх збираєте, а вже потім все зважуєте.

Фото: facebook.com/FaynaBerries

Раніше ми розповідали, як правильно підготуватися до подорожей.

  • Вас також може зацікавити:

Будете мати неприємності: які речі за народними прикметами не можна позичати сусідам

Чому не можна передавати речі через поріг і сідати на порозі: магічне значення забобони

Прикмети на успіх і щастя: які є найпоширеніші забобони про дітей