Улітку на кухні стає сильно жарко, особливо під час приготування їжі. У цих умовах дуже важко стояти біля плити та готувати різноманітні страви. Щоб температура стала нормальною, необхідно дотримуватись наступних порад.
Про це повідомляє Ukr.Media.
Читайте також: Як охолодити приміщення під час спеки: можна обійтись і без кондиціонеру
Правильний вибір часу
Краще готувати рано-вранці або пізно ввечері. У цей час погода зазвичай прохолодна і не дуже спекотна.
Правильний вибір страв
У спекотну літню погоду краще їсти їжу, яку не потрібно готувати годинами. Це можуть бути сендвічі, салати та холодні десерти.
Штори
Щоб промені сонця не потрапляли на кухню, потрібно на час приготування закрити штори або жалюзі. Приміщення не прогріється, і вам буде легше.
Вентилятор
Найкращий варіант – придбати вентилятор. Також можна використовувати кондиціонер, правда це буде дещо дорожчим.
Раніше ми розповідали про 5 способів зарядити телефон під час блекауту.
- Вас може зацікавити:
Де краще розмістити мікрохвильову піч на кухні: важливі правила
Можливе коротке замикання: 5 приладів, які не можна підключати до подовжувача
Із кондиціонера потекла вода: як полагодити техніку, яка рятує від спеки