RU  UA

Четвер, 21 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Life

Можуть бути небезпечними: які дрова не підходять для шашликів

Літо — ідеальна пора для відпочинку. Що може бути краще виїзду з рідними чи друзями на природу, де можна відволіктися від повсякденних проблем, а заразом приготувати смачний шашлик? Водночас слід пам'ятати, що не всі дрова підходять для того, щоб спалити вогонь.

"Апостроф Лайф" повідомляє, що не потрібно підкидати в багаття під час смаження м'яса.

Читайте також: Сяятимуть як нові: чим очистити мангал і гриль без зусиль

Не можна використовувати дрова хвойних дерев, таких як ялина та сосна. Вони містять смолу, яка випаровуватиметься і даватиме різкий дим. Також не варто використовувати дрова із дуба. Дим від них відіб'ється на якості м'яса, зробивши його гірким. У жодному разі не використовуйте дрова від старих меблів. На них міститься фарба або лак, що також не зробить шашлик смачнішим. Крім того, варто побоюватися старих іржавих цвяхів.

Найкраще використовувати дрова фруктових дерев, наприклад, з яблуні, груші чи вишні. Ще підійдуть дрова горіхових дерев. Ваш шашлик вийде смачним та ароматним.

Раніше "Апостроф Лайф" розповідав про секрети догляду за рушниками.

  • Вас може зацікавити:

Нашатир не знадобиться: простий спосіб миття вікон без розводів

Відмовтеся від "хімії": який фрукт допоможе під час прибирання

Що робити, якщо запотіло дзеркало у ванній: поради на всі випадки життя