RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Life

Ці сім днів - подарунок зірок та Богів: астропрогноз на тиждень з 17 по 23 червня

Тиждень з 17 по 23 червня - подарунок долі, оскільки цього тижня очікуються три важливі події: день літнього сонцестояння, перша повня у Козерозі та час, коли Сонце, Венера та Меркурій переходять у Рак.

Про це розповідає ресурс "Сезони душі".

Читайте також: "Щоб не наврочити": головні прикмети і забобони вагітним жінкам

За словами астрологів, понеділок 17 червня - день, коли Меркурій та Венера входять до Раку та створюють союз. Цього дня є великий шанс чи зустріти любов, чи отримати гроші. Скажіть сьогодні коханим, що ви їх любите, придбайте щось гарне та комфортне.

У вівторок, 18 червня, Місяць в аспекті удачі із Сатурном. Астрологи радять тримати свої емоції під контролем. Ви можете отримати підвищення на роботі. Чи вивести на більш успішний грошовий рівень свій проект. Сьогодні літні люди - ваші провідники до швидкого соціального успіху.

У середу, 19 червня, - Місяць в опозиції з Ураном. Спробуйте цього дня зробити щось не так, як зазвичай: підіть чи поїдьте іншою дорогою; якщо ви завжди на машині - пройдіть пару кварталів пішки; розкажіть малознайомій людині про свою проблему, бо люди-шанси теж зустрічаються цей день.

У четвер, 20 червня, День великого літнього сонцестояння, коли Сонце входить у Рак. Бажано провести цей день вдома. Наведіть сяючу чистоту та наготуйте смачну їжу. Якщо ви у сварці з родиною – помиріться. Це добре вплине на ваш Статок.

У п'ятницю, 21 червня, Меркурій у доброму аспекті з Марсом. Вдалий день для подання документів, оформлення водійських прав, складання іспитів.

У суботу, 22 червня, - перша повня у Козерозі. Вдалий день змінити професію, здійснити матеріальний внесок.

У неділю, 23 червня, Меркурій у Раці створює точний Тау-Квадрат з кармічними Вузлами Долі. У цей день будьте уважні до всіх раптових зустрічей та розмов. Хтось може стати людиною, яка змінить вашу долю.

Раніше "Апостроф Лайф" писав, як визначити тривалість життя за лініями на долоні.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку