RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Україна увійшла до коридору затемнень: скільки триватиме і до яких порад варто прислухатись

Земля зайшла в коридор затемнень, який цьогоріч припадає на березень та квітень. Відомо, як це вплине на людей і що потрібно зробити.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Мають величезну силу: три знаки Зодіаку, яких побоювалася Ванга

Що варто зробити під час коридору затемнень

Як зазначають фахівці, йдеться про два тижні до місячного затемнення 25 березня поточного року та два тижні після сонячного, яке має відбутися 8 квітня.

Коридор затемнень сприймається езотериками періодом інтенсивних енергетичних змін, а також потужного духовного розвитку. Сприятливий час для глибокого занурення в себе та підняття на новий рівень самосвідомості.

Найкраще в коридор затемнень - медитація та зосередженість. Варто знайти час для тиші та спокою. Людям необхідно зосередитися на власному внутрішньому світі. Медитація дозволить глибше з'єднатися з внутрішнім світлом та збалансувати власні енергії.

Ще одна важлива практика - очищення та відновлення енергії. Можна застосувати різні методи очищення, зокрема, смуджинг. Так називають практику очищення енергії за допомогою вогню та диму від деяких рослин, як правило сухих трав чи трав'яних пучків. Ще застосовують кристали, щоб позбавитися від негативних впливів та поновити баланс енергетичного поля. Релаксація та відновлення вкрай важливі.

Цілком принагідно використати коридор затемнень для саморефлексії та розвитку. Варто зосередитися на внутрішньому світі, визначити головні цілі та спрямованість, переглянути справи та прагнення.

Різні ритуали та обряди під час коридору затемнень можуть допомогти зміцнити з'єднання з внутрішнім світом і підвищити енергопотенціал. Це можуть бути магічні обряди, ритуали очищення чи спеціальні молитви.

На що треба звернути увагу під час затемнень

Коридор затемнень - чудовий період для творчості та самовираження. Варто використати цей час для нових форм мистецтва, написання, малювання, музикування. Саме творчість може стати ключовим каналом для вираження внутрішніх почуттів та реакцій на енергозміни.

Цей період варто використати для зміцнення зв'язку з власною душею, очищення енергій та розвитку. Також цей час може стати викликом, що відкриє безліч можливостей для духовного зростання та власної трансформації.

Раніше ми писали про те, яку силу вам дарувала природа за кельтським гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Україна відкриє нову сторінку своєї історії: у пророцтві старця Парфенія знайшли слова про закінчення війни

Як в голлівудському кіно: таролог дала фантастичний прогноз закінчення війни

Прощена неділя 2024: на яку дату випадає і чого не можна робити