RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

"Розпочався день чорних лебедів": астролог дав новий прогноз на 2024 рік

Астролог Влад Росс дав нове передбачення для України, наголосивши на тому, що Росія й досі не відмовилась від ідеї захоплення Одеси та Києва. Ймовірно, день чорного лебедя – 20 березня – разом з місячним затемненням активізує нові зміни фронту та події на міжнародній арені.

Про це астролог розповів у новому відео.

Читайте також: Україна увійшла до коридору затемнень: скільки триватиме і до яких порад варто прислухатись

Він зауважив на тому, що день чорного лебедя, що припадає на 20 березня, відбувається раз в 32 роки, а останнього разу був аж в 1992 році. Астролог вважає, що цей день разом з місячним затемненням активізує дії на фронті та на міжнародній арені:

"Цей день в 2024 році зачепить місячне затемнення 25 березня і ми вже бачимо активізацію дій на фронті і на міжнародній арені. Так, наприклад, ми бачимо, що після заяви Макрона про введення військ в Одесу Росія обстріляла це місто і загинуло багато людей. Ось таке може бути після необережних слів політиків".

Влад Росс вважає, що світ зараз знаходиться на порозі катастрофічних подій. Кремль нібито вважає, що це має допомогти Росії знищити українські фортифікаційні споруди на фронті. Росс додає, що саме тому "Папа Римський видав свою скандальну заяву про те, що Україна повинна підняти білий прапор", йому нібито повідомили про ці плани Росії.

Астролог передбачає, що ворог планує застосувати ядерну зброю під час великого наступу на Україну. Росс вважає, що ймовірніше за все це станеться в кінці травня чи на початку літа.

Він зауважив, що для Росії 2024 рік є останньою можливістю, "...бо вони розуміють, що після цього в них не буде сил для наступу". Через те він вважає, що Кремль цьогоріч буде намагатися витиснути все, щоб захопити Україну і території країн НАТО та створити Сувалкський коридор. Він додає:

"Якщо США готові реагувати на стратегічний ядерний удар, то протистояти тактичним ядерним ударам США і НАТО не можуть".

Крім того, астролог передбачив, що російські військові так і не відмовились від ідеї захоплення Одеси і Києва. Тому Росс вказує на можливі жахливі обстріли Одеси, додаючи, що "...тому про введення військ в Одесу проговорився Макрон".

Нагадаємо, раніше ми розповідали про "магічне дерево" та чому його не можна садити біля хати.

  • Вас також може зацікавити:

Як в голлівудському кіно: таролог дала фантастичний прогноз закінчення війни

Росію чекає капітуляція і розпад: у карпатського знахаря знайшли пророцтво про перемогу України

Найбільше "б'є" по Росії: затемнення 25 березня матиме особливу карму