RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

Всі новини

Секрети молодості: як правильно умиватися вранці і перед сном

При правильному очищенні шкіри обличчя ввечері та вранці її стан покращується - стає здоровою та довго зберігає молодість.

"Апостроф Лайф" розповідає, як правильно зволожувати, очищати та тонізувати обличчя.

Читайте також: Місячний календар зачісок: коли можна робити стрижки і завивки у квітні

Ранковий догляд

Для вмивання варто використовувати очищувальну пінку легкої текстури, яку треба розподіляти рівномірно по шкірі одну-дві хвилини, а потім змити теплою водою. Далі необхідно тонізувати обличчя лосьйоном, після чого промокнути шкіру паперовим рушником, на яких немає мікробів і бактерій. Також слід зволожити шкіру легким кремом для обличчя, тоді вже можна переходити до макіяжу.

Вечірній догляд

Косметику та забруднення, які накопичились за день на обличчі, рекомендують видаляти молочком, лосьйоном або міцелярною водою. Після цього варто використати очищувальну пінку чи гель. Це все потрібно змити теплою водою, бажано кип'яченою, мінеральною або фільтрованою - вони не сушать шкіру.

Для сухої шкіри краще використовувати очищувальне молочко, мус і пінку. Для жирної шкіри - іхтіолове мило. Для комбінованого типу підходять більшість засобів.

Крім того, косметологи радять іноді робити м'який пілінгі та використовувати відлущувальні засоби, які допоможуть позбутися висипань і сальності.

Раніше ми розповідали, як легко та ефективно прибиратися вдома.

  • Вас може зацікавити:

Чому чорніє срібло на тілі: популярні прикмети і думка ювелірів

Не звичайна прикраса: які народні прикмети пов’язані з обручками

"Магічна" річ: чому не треба розчісуватися чужим гребінцем