RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Як краще прибратися вдома: пояснюємо популярні звички і прикмети

Прибирати вдома щодня може бути не тільки стомлюючим процесом, а й не ефективним, адже все одно може здаватися, що у приміщенні захаращено.

"Апостроф Лайф" ділиться п'ятьма простими та ефективними звичками, які допоможуть підтримувати порядок в оселі без особливих зусиль.

Читайте також: Постійно тягнуть вниз: звички, що роблять людей самотніми і бідними

Якісні речі

Накопичення дешевих техніки, одягу та інших товарів може візуально "забруднювати" простір, де проживає людина, а також доведеться часто замінювати їх. Краще буде менше вдома речей, але вони будуть якісними.

Огляд паперів

Будь-які папірці вдома мають підлягати ретельній перевірці, адже саме їхня велика кількість візуально створює зайвий "шум" у приміщенні, що не дає затишку.

Хвилинка прибирання

Краще одразу за хвилинку прибрати за собою посуд, десь підмести або щось витерти, ніж потім воно накопичиться й доведеться прибирати у два рази довше.

Правило "Один новий – один старий"

Також можна користуватися одним корисним правилом у своєму побуті "один предмет новий - один старий", коли при придбанні якогось нового предмету викидають щось старе, що вже давно слід замінити. Це може бути застарілі кухонні прилади, одяг, навіть мебель.

Мішок для сміття

Аби будинок залишався чистим, можна один раз на тиждень проходитись приміщенням з пакетом для сміття та кинути туди непотрібні речі, які давно не наважувалися викинути. Також речі можна віддати на пожертвування.

Раніше ми називали три найпоширеніші прикмети та забобони під час приготування випічки.

  • Вас може зацікавити:

Притягують біду: які речі не треба класти на підвіконні

Ранкові прикмети: чого не варто робити, щоб не зіпсувати весь день

Не накличте проблем: прикмети про капці, які є хорошим чи поганим знаком