RU  UA

Четвер, 21 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Life

Які існують прикмети під час випікання: пояснюємо три найпопулярніші

У кухарів та любителів готування є свої прикмети та забобони, які вони застосовують під час різних процесів на кухні, у тому числі, під час випікання.

"Апостроф Лайф" розповідає, які є три найпоширеніших прикмет та забобон під час приготування випічки.

Читайте також: Ранковий туман віщує ясну погоду: популярні забобони і прикмети квітня

Чистота на столі

Перед тим, як поставити випічку у духовку, кухарі наводять чистоту на кухонній поверхні, але не на підлозі. Вони вірять, що це допоможе покращити якість та смак виробу. На підлозі прибирати не можна у цей час, інакше можуть статися фінансові труднощі.

Млинці наодинці

На смак та якість млинців може вплинути кількість людей, які їх готують. Вдома намагаються готувати їх наодинці, а на професійній кухні - мінімальна кількість людей. Логічно це можна обґрунтувати тим, що необхідно сильно концентруватися на випіканні млинців, щоб нічого не переплутати.

Табу на сварки

Також випічка може не вийти, якщо її робити у поганому настрої. Спочатку треба налаштуватися на те, що все буде добре, заспокоїтися, а тільки тоді брати у руки тісто. Під час готування теж не рекомендується сваритися з кимось.

Раніше ми писали про найбільш популярні забобони і прикмети у продавців.

  • Вас може зацікавити:

Червона "нитка долі" на руці: реальне значення і історія оберега

"Магія" застілля: чому не можна ставити порожню пляшку на столі

Притягують біду: які речі не треба класти на підвіконні