У кухарів та любителів готування є свої прикмети та забобони, які вони застосовують під час різних процесів на кухні, у тому числі, під час випікання.

"Апостроф Лайф" розповідає, які є три найпоширеніших прикмет та забобон під час приготування випічки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Ранковий туман віщує ясну погоду: популярні забобони і прикмети квітня

Чистота на столі

Перед тим, як поставити випічку у духовку, кухарі наводять чистоту на кухонній поверхні, але не на підлозі. Вони вірять, що це допоможе покращити якість та смак виробу. На підлозі прибирати не можна у цей час, інакше можуть статися фінансові труднощі.

Млинці наодинці

На смак та якість млинців може вплинути кількість людей, які їх готують. Вдома намагаються готувати їх наодинці, а на професійній кухні - мінімальна кількість людей. Логічно це можна обґрунтувати тим, що необхідно сильно концентруватися на випіканні млинців, щоб нічого не переплутати.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Табу на сварки

Також випічка може не вийти, якщо її робити у поганому настрої. Спочатку треба налаштуватися на те, що все буде добре, заспокоїтися, а тільки тоді брати у руки тісто. Під час готування теж не рекомендується сваритися з кимось.

Раніше ми писали про найбільш популярні забобони і прикмети у продавців.

  • Вас може зацікавити:

Червона "нитка долі" на руці: реальне значення і історія оберега

"Магія" застілля: чому не можна ставити порожню пляшку на столі

Притягують біду: які речі не треба класти на підвіконні