RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

До чого сниться спізнення на потяг чи літак: пояснення езотериків

Деякі сни можуть віщувати наближення біди чи труднощів. Такі підсвідомі попередження важливо вчасно трактувати, щоб зрозуміти, до чого готуватись.

Тому далі "Апостроф Лайф" з посиланням на езотеричні сонники розкаже, до чого можуть снитись сни про запізнення на потяг чи літак.

Читайте також: Лити сльози чи радіти: до чого сняться дощ і негода

Сон, у якому ви запізнилися на потяг чи літак, може свідчити, що незабаром ви втратите добру нагоду. Бачити потяг, що вирушає без вас, проте ви все ще можете застрибнути, говорить про те, що варто краще постаратися і сконцентруватися на цілі, щоб не втратити хорошу можливість.

На зміст сну може значно вплинути ваші подальші дії після спізнення:

  • Сон, у якому ви запізнюєтесь на поїзд чи літак і вирішуєте відмовитися від подорожі, символізує пропущену можливість знайти гарну роботу або укласти щасливий шлюб.
  • Якщо у сні ви свідомо вирішили не поспішати і скасували поїздку, то наяву це може означати вашу відмову від просування на роботі чи шлюбу через відчуття власної некомпетентності.
  • Якщо, навпаки, ви докладали максимум зусиль, щоб встигнути на транспорт, але так і не змогли цього зробити, в реальному житті ви, ймовірно, маєте великі амбіції, які не можете реалізувати.
  • Сон про спізнення, після якого ви вирішили зачекати наступний, вказує на вашу наполегливість.

Фото: istockphoto

Сонник Міллера – до скасування подорожей у житті

Він тлумачить цей сон як скасування поїздки. Сон про подорож поїздом чи літаком часто символізує швидке переміщення. Запізнення на поїзд чи літак уві сні вказує на втрату можливості вирушити у подорож.

Сонник Ванги – до порушення планів

Цей сонник трактує запізнення як зрив планів. Цей образ у сні попереджає, що перед дійсною подорожжю вам слід ретельно підготуватися. Переконайтеся, що ви все спланували та взяли необхідне, а також владнали всі справи на роботі.

Фото: istockphoto

Сонник Фрейда – до проблем в особистому житті

Спізнення відображає проблеми у сексуальному житті, можливе незадоволення або турботи, що заважають отримувати насолоду.

Сучасний сонник – руйнування надій і сподівань

Сучасний сонник вбачає у запізненні крах ваших надій. Цей сон може сигналізувати про необхідність кардинальних змін у вашому житті, якщо ваші надії довгий час не виправдовували себе. Зміна робочого місця, кола спілкування або вирушення в справжню подорож може допомогти вам відновити віру в себе і знайти нові цілі в житті.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що означає сон про сніг посеред літа.

  • Вас також може зацікавити:

Приснилися злодії в квартирі: що може означати сон

Прокинутися від жаху: що означають сни про переслідування

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей