RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Треба любити себе: речі, які не повинні викликати почуття провини

Світ навколо нас не досконалий, в ньому є багато стереотипів. Реакція та вчинки однієї людини відрізняються від думки інших. Людині, яка пливе проти течії - завжди стикається з перешкодами. Так вона відстоює свою незалежність та думку. Є дії, за які особа не повинна ні перед ким відчитуватись або вибачатися. З цими діями, ми стикаємося в повсякденному житті

"Апостроф Лайф" розповідає, що ж це за речі, які не повинні викликати у нас ні краплі сумнівів.

Читайте також: Видадуть "тихого" агресора: 5 ознак прихованих ревнощів

Речі, які не повинні викликати у вас почуття провини

Відмова

Не потрібно погоджуватись на все, про що вас просять і брати на себе багато відповідальності, особливо за дії інших. Не живіть за сценарієм, написаним кимось іншим, у вас є своє життя. Не погоджуйтеся на допомогу, якщо це якимось чином йде вам на шкоду.

Здоровий егоцентризм

Гарна установка і цілком природний підхід - ставити себе на перше місце і тримати власні потреби в пріоритеті. Зробивши навпаки, вам доведеться відчувати незручності та чимось жертвувати. Звісно потрібно допомагати і надавати підтримку, але робіть це адекватно.

Відпустка

Відпочинок — ваше законне право, брати відпустку так само природно, як і працювати. Є можливість вирватися з сірих робочих буднів, відпочити від робочого графіку, то скористайтеся нею негайно.

Самотність

Проводити час на самоті – дуже корисно. Загорніться в теплий плед, заваріть каву та почитайте цікаву книгу. Бажання бути наодинці з собою не потребує виправдань і пояснень, це природна потреба кожної людини.

Крапка на нещасливих стосунках

Розірвати токсичний соціальний зв'язок — це справжній обов’язок перед власним я, в плані психоемоційного здоров’я. Адже вони вас спустошують і лежать тягарем.

Життя надто коротке, аби витрачати його на токсичних людей. Не дозволяйте себе ображати, маніпулювати й чинити на себе тиск.

Раніше "Апостроф" писав про три "корисні" чоловічі недоліки, які подобаються жінкам.

  • Вас також може зацікавити:

Часто відображає наші звички: тест на визначення енергійної особистості

Який поверх краще підходить для життя: ця відповідь вас здивує

Їх хочуть почути дорослі діти від батьків: шість важливих фраз