RU  UA

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Life

Не залишайте вікна "голими": чому в будинку мають бути штори

Деякі речі мають особливий енергетичний вплив на добробут та щастя в домі. Зокрема це стосується і вікон, адже це не лише джерело світла та повітря, а й важливий елемент, що здійснює власний вплив на енергетику будинку. Часто вікна, які залишаються "голими", тобто без фіранок, можуть здійснювати негативний вплив на життя родини.

Про це далі розкаже "Апостроф Лайф".

Читайте також: Принесуть процвітання і гроші: які речі обов'язково мають бути на кухні

Штори або фіранки відіграють важливу роль у забезпеченні захисту житла. Найкращий захисний ефект досягається завдяки встановленню на карнизах світлих, а ідеально — білих тканин. Сучасні тюль чи органза ефективно виконують цю функцію, дозволяючи одночасно використовувати щільні кольорові гардини для захисту від сонця та доповнення інтер'єру. Однак інколи можна спостерігати вікна, які залишаються без будь-якого оформлення.

Фото: istockphoto

Вважається, що відсутність штор може суттєво скоротити кількість годин нічного відпочинку. Лікарі вважають, що ранній світанок зменшує вироблення мелатоніну та негативно впливає на якість сну, збільшує тривожність і знижує опір стресам, що може призвести до серйозних захворювань.

Фото: istockphoto

Для багатьох чутливих людей відкритий особистий простір може викликати постійне відчуття дискомфорту, особливо якщо житло розташоване на першому поверсі, що може призвести до стресу та депресії.

Прихильники вчення фен-шуй радять не залишати вікна без фіранок, оскільки це може сприяти витоку фінансових ресурсів із сім'ї. Також існує прикмета, що незахищені вікна не можуть ефективно оберігати житло від негативної енергії, особливо якщо вона спрямована проти вас, що може призвести до захворювань, невдач і особистісних проблем.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали про п’ять предметів, які притягують негатив в дім.

  • Вас також може зацікавити:

Який поверх краще підходить для життя: ця відповідь вас здивує

Чим загрожує падіння кактуса на підлогу: пояснюємо прикмети

Накличите біду: чому не можна їсти із розбитого посуду