RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Як зберегти незалежність у стосунках: цінні поради закоханим

Чим далі заходять стосунки між закоханими, тим сильніше вони впливають один на одного. Часто трапляється так, що дівчина надто сильно прив’язується до чоловіка, або навпаки. Через що, хтось, втрачає власну незалежність. Це видно, коли пара починає спільне життя. Незалежність потрібна, щоб зберігати емоційний комфорт і гармонійно розвивати свою індивідуальність.

"Апостроф Лайф"розповідає, як можна зберегти незалежність у стосунках.

Читайте також: Видадуть "тихого" агресора: 5 ознак прихованих ревнощів

Особистий простір

Виберіть собі особистий простір, де можна побути на самоті від впливу другої половинки, де людина може залишатися наодинці зі своїми інтересами й думками. Це може бути куточок в спальні або робочий стіл з комп’ютером та безліччю дрібничок.

Дружба нарізно

Якщо у вас є спільні друзі, які запрошують вас в компанію завжди удвох, то це дуже круто. Проте іноді обом закоханим хочеться відпочити нарізно. Тож повсякденне спілкування, походи в кіно, кафе, активний відпочинок та інші подібні заняття можна проводити тільки зі своїми друзями.

Грошове питання

Питання спільного і роздільного бюджету постає перед кожною парою, яка живе разом. Як її вирішувати — справа кожного, бо всі варіанти мають право на існування.

Якщо ж ваш бюджет спільний, то це не значить, що потрібно віддавати всі свої гроші. Залиште частину своїх фінансів на свої невеликі покупки.

Маленькі пригоди

Згадайте своє життя до того, як ви вступили в стосунки. І дозвольте собі трішки пожити в тих моментах. Підіть на цікаві для вас курси чи можливо в спортзал. Або ж зустріньтеся з друзями по університету.

Поділ відповідальності

Проведіть серйозну розмову зі своєю половинкою і чітко розмежуйте сфери відповідальності, щоб вас не заїв побут. Кожен партнер буде відповідальний за свої обов'язки. Так і порядок зберегти буде простіше, і відповідальність ваша буде тільки на вас.

Та найголовніше в здорових незалежних стосунках завжди приходити на поміч своїй коханій людині, підтримувати та оберігати її.

Раніше ми писали про три "корисні" чоловічі недоліки, які подобаються жінкам.

  • Вас може зацікавити:

Часто відображає наші звички: тест на визначення енергійної особистості

Який поверх краще підходить для життя: ця відповідь вас здивує

Їх хочуть почути дорослі діти від батьків: шість важливих фраз