RU  UA

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

У кожного є свій камінь-амулет: дізнайтеся про свій талісман за знаком Зодіаку

Так само як щомісяця є сприятливі та несприятливі дні, кожна людина має свій камінь-талісман, який приваблює успіх. Водночас, деякі інші можуть йому навіть нашкодити.

Які камені підходять кожному зі знаків Зодіаку, розповідає "Апостроф".

Овен

Людям, народженим між 21 березня та 1 квітня, знаку Овен рекомендується звернути особливу увагу на свій захист. Як хороший захисний амулет їм може послужити тигрове око — носіння його з собою завжди буде корисним. Овни, народжені у квітні, характеризуються силою і незалежністю, але іноді схильні до надмірної імпульсивності. Їм важливо контролювати свої емоції. Для досягнення спокійнішого і зваженого стану їм може допомогти червона яшма.

Телець

Для людей, народжених наприкінці квітня і які стосуються знаку Тельця, опал є ідеальним каменем-талісманом. Особливо цінні опали білого відтінку, які захищають Тельців від невдач у коханні та надають їм сили. Тельцям, які народилися в травні, найкраще підходять різнокольорові опали будь-якого відтінку. Ці люди особливо потребують енергетичного підживлення, яке опал здатний їм надати повною мірою.

Близнюки

Ті, хто народився в травні під знаком Близнюків, мають велику потребу в захисті порівняно з народженими у червні. Травневі Близнюки іноді страждають від деякої нерозсудливості, яку можна подолати за допомогою обсидіана. Цей камінь також допомагає запобігти тяжінню неприємних і небезпечних людей в оточення Близнюків. Близнюки, народжені у червні, уособлюють чисту повітряну стихію. Для залучення та збереження удачі їм рекомендується використовувати білий кварц – камінь, який гармонує з іншими мінералами та символізує ту саму стихію.

Рак

Раки — справжні сімейні люди, котрим кохання завжди першому місці, незалежно від дати народження. Їм особливо підходять камені, що сприяють залученню кохання. Такі талісмани допомагають Ракам знайти сприятливіші можливості для зустрічі душевно близьких людей. Вони утримуються на хвилі позитиву завдяки цим каменям і не дозволяють сумнівам зруйнувати свої надії. Крім того, Ракам особливо корисні камені, які зміцнюють зв'язок сім'ї та домашній затишок. Наприклад, місячний камінь може допомогти зміцнити зв'язок між членами сім'ї та створити гармонію у домі. А перли, відомі своїми захисними властивостями, допоможе Ракам почуватися захищеними та затишно у своєму оточенні.

Лев

Фінансова стабільність має для Лева особливе значення. Вони прагнуть успіху і цінують матеріальний добробут. Природа щедра до них і надає широкий вибір каміння, здатного залучити гроші. Леви мають безліч варіантів, тому їм найлегше вибрати щось, що відповідає їх смаку. Астрологи також рекомендують включити до арсеналу прикраси із золота, щоб ще сильніше залучити успіх та успіх у фінансовій галузі. Крім того, для зміцнення фінансового добробуту Левам підійдуть камені, що сприяють притоку багатства та процвітання. Наприклад, жовтий топаз вважається каменем достатку та процвітання, а цитрин приваблює успіх та фінансовий успіх.

Читайте також: Захистять ваш будинок від зла та нечисті: популярні ритуали та прикмети

Діва

Народжені у серпні Діви часто відчувають себе зацикленими на негативних думках, що заважає їм звільнитися від переживань. Розв'язання цієї проблеми може бути полегшене використанням зеленого хризоліту. Цей дорогоцінний камінь чудово поєднується з платиною та сріблом. Для Дів, народжених у вересні, важливо підтримувати емоційну стабільність, оскільки вони схильні до запальності, що може призвести до проблем. У цьому випадку перли можуть стати чудовим захисним талісманом, допомагаючи позбутися подібних неприємностей.

Терези

Для жінок-Терезів рекомендується використовувати сапфір. Цей прекрасний камінь може бути втілений у різних прикрасах і має здатність заспокоювати, зберігати їхню енергію, а також множити удачу, надаючи життю стабільності. Також він допомагає уникнути непередбачуваних ситуацій. Чоловікам, які народилися в період з 24 вересня до 23 жовтня, рекомендується звернути увагу на турмалін. Цей камінь здатний пом'якшити негативний вплив стресу на їхній фізичний та емоційний стан.

Скорпіон

У Скорпіонів, незалежно від статі та дати народження, зазвичай схожі цілі та характер. Для них астрологи рекомендують використовувати чорний онікс. Цей камінь зміцнює вже потужну інтуїцію Скорпіонів та надає їм лідерських якостей. Він також допомагає тим, хто чітко представляє свої життєві плани та знає, чого прагне, знижуючи ймовірність конфліктів як у сім'ї, так і на роботі. Крім того, онікс сприяє зміцненню здоров'я, сприяючи швидкому відновленню сил.

Стрілець

Для Стрільців рекомендується використовувати авантюрин – це їхній ідеальний камінь, який надає їм енергетичну підтримку та розкриває творчий потенціал. Навіть якщо вони не займаються творчістю і не цікавляться мистецтвом, авантюрин буде корисним для них. Чим ближче дата народження до 23 листопада, тим краще цей камінь впливає на них. Загалом у Стрільців зазвичай хороша удача, тому їм підходить практично будь-який камінь, але авантюрин вважається найкращим вибором.

Козоріг

Козерогам, народженим у грудні, рекомендується використовувати бурштин. Цей камінь, що належить до стихії Вогню, може подарувати Козерогам упевненість у собі. Експерти радять представникам цього знаку зробити бурштин своїм постійним талісманом. У той час як січневі Козероги зазвичай більш спокійні, оскільки не схильні до впливу Стрільця, сердолік може принести їм додатковий приплив удачі. Цей камінь сприяє відпочинку, породжує позитивні думки та стимулює творче мислення.

Топаз

Топаз є каменем, що асоціюється з людьми Знака Водолія. Цей вишуканий мінерал особливо підходить січневим Водоліям, які часто схильні до замкнутості. Вони також можуть швидко переживати емоційне вигоряння, і в таких випадках топаз може стати для них джерелом сили. Лютневі представники знаку Водолія відрізняються від січневих - вони динамічніші, нервовіші і завжди у пошуку творчої активності. Для них особливо важлива наявність спокою, який може подарувати аметист.

Риби

Риби, народжені в лютому, зазвичай легше справляються з тиском з боку оточуючих або подій, якщо вони мають камінь, який підтримує їх ентузіазм і надає більше сил. Гранат підходить саме для цієї мети, також будучи прекрасним талісманом кохання – що особливо важливо для риб. У той час як березневі Риби шукають камінь, здатний залучити фінансовий достаток, любов та допомогти у духовних пошуках. Родоніт вважається потужним талісманом, що символізує добро і щастя, та є унікальним.

Раніше ми писали, чому не можна садити папороть біля будинку.

  • Вас може зацікавити:

Прикмети на успіх і щастя: які є найпоширеніші забобони про дітей

Гроші потечуть рікою: найбільш популярні забобони та прикмети у продавців

Чому не можна дарувати ножі - пояснюємо поширений забобон