RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Дзеркальна дата 06.06: як правильно загадати бажання, щоб воно збулося

6 червня обіцяє стати не просто черговим днем, а унікальною дзеркальною датою, що володіє особливою енергетикою. Це день магії та здійснення бажань, коли ваші мрії мають шанс втілитися в життя.

Про особливості дати та ритуали на 6 червня далі розкаже "Апостроф Лайф".

Читайте також: В це вірять тисячі українок: три найпоширеніших церковних забобони

Особлива енергетика дати

6 червня (06.06) - день, коли фінанси та творчість можуть отримати потужний імпульс для розвитку.

Особлива енергетика цього дня сприяє розв’язанню фінансових питань та готує наступні можливості:

  • Несподівані шанси: цього дня можливі незвичайні ідеї та нові можливості в робочому плані.
  • Удача для креативних професій: дизайнери, копірайтери, програмісти відчують хвилю натхнення. Варто записувати нові ідеї, але не поспішати їх розкривати на загал, щоб ідею не вкрали.
  • Пошук нових підходів: щоб привернути удачу в роботі, погляньте на проблему під іншим кутом. Не бійтеся нестандартних рішень в цей період. Якщо для вас актуально, то можна змінити сферу пошуків роботи.
  • Щасливі кольори: додайте до свого одягу помаранчевий, фіолетовий або бірюзовий кольори - вони принесуть вам удачу в цей час.

Фото: istockphoto

Проте 06.06 матиме особливий вплив не лише на робочі та фінансові питання, а й на аспект стосунків і романтичних пригод. 6 червня - день, коли ваші шанси на щастя в особистому житті значно зростають. День готує:

  • Час для кохання: цей день відмінно підходить для побачень, романтики, флірту та спілкування з дорогими людьми.
  • Шанс знайти пару: самотні люди можуть знайти свою другу половинку за допомогою соціальних мереж. Змініть фото та оновіть сторінку - це приверне увагу в мережі.
  • Подарунки та сюрпризи: відновити або зміцнити ваші стосунки допоможуть подарунки й сюрпризи. Це кращий день для них. Здивуйте свою другу половинку, щоб зміцнити стосунки та наповнити день радістю.

Фото: istockphoto

Ритуали на дзеркальну дату 06.06

В цей день варто встигнути виконати кілька простих, проте дієвих ритуалів, щоб залучити у своє життя щастя, удачу та стабільний добробут. Адже це день з особливою енергетикою, коли думки та бажання мають силу матеріалізуватися. Схопіть цю можливість та загадайте те, про що давно мрієте.

Ритуал 1

Вийдіть на вулицю та подивіться на небо, відчуйте свіже повітря та безмежність простору навколо вас. Сформулюйте своє бажання. Чітко уявіть те, чого прагнете, відчуйте емоції, які б ви відчули, якби ваше бажання вже збулося. Потім вимовте бажання вголос – зробіть це щиро та з вірою у власні сили. Повірте, що воно вже почало здійснюватися, і не зациклюйтесь на ньому надалі.

Фото: istockphoto

Ритуал 2

Запишіть своє бажання – візьміть аркуш паперу та чітко сформулюйте своє бажання, максимально конкретизуючи його. Запаліть свічку і створіть затишну атмосферу, щоб ніщо не відвертало вашу увагу. Пронесіть аркуш над полум'ям, проте не підпалюйте його, а лише проведіть трохи вище від полум’я свічки, уявляючи, як ваші слова заряджаються енергією вогню.

Опісля збережіть аркуш. Сховайте його в затишне місце, де ви будете його часто бачити. Це буде вашим візуальним нагадуванням про мрію, яка неодмінно збудеться.

Ритуал 3

Він заснований на енергії дзеркал. Візьміть невелике дзеркальце та напишіть на ньому цифри 06.06. Заплющте очі, сконцентруйтеся на своєму бажанні. Опісля відкрийте очі та подивіться крізь цифри на своє відображення. Тихо, але чітко вимовте своє бажання.

Надалі варто зберігати це дзеркальце під подушкою протягом трьох днів. Опісля – стерти цифри.

Фото: istockphoto

Ритуал 4

Він полягає у тому, що людина пише своє бажання чи мрію на папері, а в кожному куртку листка ставить цифру 6. Далі варто запалити свічку, скласти папір з написами вчетверо та тримати папір над вогнем свічки – не досить близько, щоб папір не загорівся. Під час цього залишається промовити: "Винеси послання, принеси бажання". І лише потім можна спалити папірець.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на небі зійде Великий парад планет.

  • Вас також може зацікавити:

Відразу чотири планети у Близнюках: астропрогноз на новий тиждень

У кожного є свій камінь-амулет: дізнайтеся про свій талісман за знаком Зодіаку

Сприятливі і несприятливі дні у червні за місячним календарем: запам’ятайте ці дні