RU  UA

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

День, коли можна "перепрограмувати" життя: ритуали на Молодик 6 червня

Перший літній молодик 6 червня є вдалим часом для початку чогось нового, а також планування свого майбутнього. Існують три езотеричні ритуали, які можна виконати під час молодика.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

Читайте також: Дзеркальна дата 06.06: як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

Створення магічному амулету

Для цього вам знадобляться чистий папір, ручка або маркер, свічка та кристали. Коли ви будете готові, сідайте у спокійне місце та запаліть свічку.

Далі на чистому папері потрібно написати свій намір чи мету, якої ви прагнете. Після цього потрібно звернутися до Місяця та попросити підтримати вашу мрію.

Папір потрібно згорнути і помістити його під свічку, коли вона горить. Амулет потрібно зарядити своєю енергією та намірами: його треба тримати в руках та візуалізувати свою мету. Також можна додати кристали посилення енергії.

Медитація на візуалізацію

Для цього потрібно знайти зручне місце. Після того як ви сядете або ляжете, потрібно заплющити очі і уявити собі мету, яку ви хочете досягти. Також ви можете уявити кожну деталь свого досягнення, включаючи звуки та зображення.

Потрібно зосередитись на цьому відчутті успіху, після чого завершити медитацію.

Очищення та налаштування астрального поля

Вам знадобляться свічки, ароматичні олії або сухі трави. Почати треба з власного очищення: негативна енергія має піти, змінюється позитивна.

Далі потрібно визначити мету, яку ви поставили перед собою та уявити, як вашу ауру наповнює енергія цієї мети. Свої наміри потрібно вимовляти вголос чи подумки, звертаючись до Всесвіту чи енергій навколо вас.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на небі зійде Великий парад планет.

  • Вас також може зацікавити:

Відразу чотири планети у Близнюках: астропрогноз на новий тиждень

У кожного є свій камінь-амулет: дізнайтеся про свій талісман за знаком Зодіаку

Сприятливі і несприятливі дні у червні за місячним календарем: запам’ятайте ці дні