RU  UA

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

День літнього сонцестояння: як загадати бажання в цей день, щоб воно збулося

День літнього сонцестояння, коли світловий день триває найдовше, а ніч найкоротше в році, у язичницькі часи наділяли магічними властивостями та вірили, що певні ритуали допоможуть виконанню найпотаємніших бажань.

Які ритуали потрібно виконати, щоб бажання здійснилися, розповідає "Апостроф. Лайф".

Читайте також: В це вірять тисячі українок: три найпоширеніших церковних забобони

День літнього сонцестояння у 2024 році в Україні відбудеться 20 червня о 23.50.

Існують давні повір'я про те, що потрібно робити під час літнього сонцестояння, щоб все літо пройшло вдало: встати якомога раніше; вмитися росою; зібрати цілющі трави; облитися водою; сплести вінок з польових трав.

Прокинувшись до світанку, вийдіть на вулицю або на балкон, подякуйте Сонцю за його тепло і світло. Якщо в цей момент ви загадаєте своє потаємне бажання, то незабаром воно обов'язково здійсниться.

Ритуал на воду

Вранці наберіть чисту воду (не з-під крана) в глибоку ємність, нахилиться над нею і вголос тричі вимовте своє бажання. Поставтеся до цього серйозно і постійно думайте про те, як справджується загадане. Насамкінець вмийтеся цією водою, а залишки вилийте на землю.

Ритуал на папір

Ще один варіант загадування бажань на День сонцестояння. Вам необхідно взяти білий аркуш паперу та червоний олівець. Потім написати на папері одне чи кілька своїх бажань, вказавши кінцеву дату виконання. У цей момент важливо візуалізувати, як саме ваше бажання виконується. Коли напишете, згорніть папір кілька разів і сховайте в затишне місце – до вказаної дати мрія здійсниться.

Ритуал на гроші

Зберіть усі готівки (купюри та монети), які є в будинку, і покладіть їх на підвіконня так, щоб гроші були оповиті сонячним промінням. Подумки попросіть Сонце залучити достаток до вашої родини, а 23 червня вранці заберіть готівку в затишне місце. Побачите, коли ваше матеріальне становище покращиться.

Ритуал на кохання

Купіть букет червоних квітів (гроші за них віддавайте без здачі) або зберіть у полі. Перев'яжіть червоною стрічкою та поставте у вазу. На маленькому аркуші паперу напишіть ім'я свого коханого і покладіть в букет між листям. Поки виконуєте ритуал, попросіть Сонце допомогти вам бути разом. Не торкайтеся букета, поки він не зав'яне, а потім квіти викиньте, а папір з ім'ям спалить.

Завершіть день літнього сонцестояння, насолодившись магічним заходом Сонця. Знайдіть затишне місце з видом на горизонт, прийдіть туди за годину до заходу сонця та приготуйтеся побачити неймовірне шоу кольорів на небі. Запаліть свічки, розслабтеся й насолоджуйтесь цим моментом разом з близькими людьми. Це час для подяки за чудовий день, відчуття благополуччя та віри у щасливе майбутнє.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на небі зійде Великий парад планет.

  • Вас також може зацікавити:

Відразу чотири планети у Близнюках: астропрогноз на новий тиждень

У кожного є свій камінь-амулет: дізнайтеся про свій талісман за знаком Зодіаку

Сприятливі і несприятливі дні у червні за місячним календарем: запам’ятайте ці дні