RU  UA

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Цей період може затьмарювати емоції та розум: гороскоп на коридор затемнень

Наша планета 22 березня увійшла до коридору затемнень, який може затуманювати емоції, розум і відчуття. Він закінчиться 11 квітня. Астрологи назвали основні впливи цього явища всім знаків Зодіаку.

Про це розповідає "Апостроф Лайф".

Читайте також: Від мирних переговорів до збою в банківській системі: яких змін чекати після коридору затемнень

Особливо гостро буде вплив місячного затемнення 25 березня о 09:00 за Києвом, а також сонячне затемнення 8 квітня о 20:21.

Загальні рекомендації на коридор затемнень

  • Не конфліктувати та не критикувати;
  • Не фокусуватись на дрібних подразниках;
  • Дбайливо ставитися до свого здоров'я, прислухатися до свого організму;
  • Уникати операцій та косметологічних втручань;
  • Не починати глобальних, важливих справ;
  • Не укладати угоди;
  • Відкласти фінансові справи;
  • Займатися саморозвитком;
  • Позбутися непотрібних речей і розлучитися з людиною, з якою нещасні;
  • Позбутися шкідливих звичок.

Овен

Овнам на коридор затемнень рекомендується обережно витрачати гроші, не брати в борг, контролювати свої емоції, бути обережними та зібраними в поїздках, особливо закордонних, та стежити за здоров'ям – негатив може вилитися у погане самопочуття.

Телець

Тельцям у цей період рекомендують створити оновлену карту бажань, оскільки збільшується ймовірність їхнього виконання. Туди же відноситься складання планів та дрібних нових цілей на найближче майбутнє. Астрологи радять більше часу приділяти близьким та сім'ї, насичуватись теплом та затишком, заглибитись у творчість, навіть якщо це просто хобі, а також важливо бути ініціативним на роботі.

Близнюки

Близнюкам астрологи радять уникати критики родичів та близьких, а також створити затишок у своєму будинку, але ремонт краще відкласти на період після 11 квітня. Крім того, важливо не вступати в конфлікт на роботі, інакше будуть тривалі наслідки. Звільнятися до коридору затемнень теж не рекомендується.

Рак

Астрологи радять на коридор затемнень не займатися самобичуванням, а краще повірити в себе та свої сили, показувати їх оточуючим, особливо у роботі, пов'язаній із фізичною працею. Також вдалий час для саморозвитку. Водночас слід бути уважними у поїздках.

Лев

Астрологи рекомендують контролювати свій бюджет і витрати, не позичати гроші, а також відкласти заняття екстремальними видами спорту та відпочинку на кінець коридору затемнень. Важливо в цей період відчувати себе та свої бажання, тож духовні практики вітаються.

Діва

Астрологи радять не приймати поспішних рішень, не критикувати людей, а навпаки - намагатися налагодити стосунки. Сприятливий час для самореалізації та починань, а також для догляду за собою та оздоровчих процедур.

Терези

Астрологи рекомендують Терезам до 11 квітня не забувати про відпочинок, незважаючи на те, що захочеться надати будь-яку допомогу всім. Важливо стежити за своїм здоров'ям та фінансами, тому що у цих сферах можуть виникнути неприємності.

Скорпіон

Астрологи радять Скорпіонам бути обережними у грошах та інвестиціях на період коридору затемнень. Також важливо проводити час з рідними та близькими, дарувати їм свою любов, а також розвивати себе та записувати ідеї, які приходитимуть у цей період.

Стрільці

Увага може перейти з роботи на сім'ю, що дасть змогу налагодити стосунки та зміцнити їх. Водночас астрологи рекомендують на роботі відключати емоції, особливо у спілкуванні. Намагання можуть принести великі можливості.

Козоріг

Козорогам радять більше виходити в люди, відвідувати різноманітні заходи та заводити корисні знайомства. Тут важливо бути сміливими та рішучими, тому що це прямо вплине на успіх та реалізацію. Також сприятливий час для зміцнення стосунків із батьком, вітчимом чи наставником.

Водолій

Астрологи радять Водоліям виявити терпіння до близьких та рідних, не хамити і не критикувати, а також більше їсти овочів та фруктів. Сприятливими будуть медитації.

Риби

Сприятливий період для навчання, самореалізації, експериментів у своєму іміджі, а також більше уваги приділяти собі, а не розчиняться у партнері чи друзях.

Раніше ми розповідали, як використовувати коридор затемнень з користю для себе.

  • Вас може зацікавити:

Червивий Місяць у березні: коли настане і яких переломних подій чекати

Мають величезну силу: три знаки Зодіаку, яких побоювалася Ванга

Яку силу вам дарувала природа: перевірте, хто ви за кельтським гороскопом