RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Наслідки можуть бути негативні: пояснюємо прикмети і заборони на Дні народження

День народження завжди вважався особливою датою, оточеною численними забобонами та прикметами. В цей день людина особливо вразлива для надприродних сил, тому важливо дотримуватись певних правил, щоб відвести нещастя та залучити благополуччя.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

Отже, що краще не робити у свій День народження.

Стригти волосся

Згідно з повір'ями, зрізуючи волосся у цей день, людина позбавляє себе життєвої сили та енергії. Наші пращури вірили, що у волоссі міститься частка душі, тому стрижка в день народження може послабити захист і привести до неприємностей.

Читайте також: Що треба знати про домашні капці: основні прикмети

Виносити сміття

Разом зі сміттям із дому можна винести й удачу. Вважалося, що викидаючи сміття у день народження, людина позбавляється позитивної енергії, що приваблює добробут.

Брати гроші в борг

Займати гроші в день народження вважалося поганою прикметою, яка обіцяла фінансові труднощі в майбутньому. Наші пращури вірили, що в цей день енергія людини спрямована на отримання, а не на віддачу, тому позичаючи гроші, вона послаблює свій грошовий потік.

Плакати

Сльози в день народження обіцяють нещастя та розчарування. За старих часів вважалося, що людина, що плаче у свій день народження, привертає до себе негативну енергію і може викликати на себе хвороби та невдачі.

Говорити про хвороби

Обговорювати проблеми зі здоров'ям у день народження також вважалося поганою прикметою. Наші пращури вірили, що вимовляючи слова, пов'язані з хворобами, людина закликає їх у своє життя.

Відзначати день народження заздалегідь

Святкувати день народження раніше вважалося поганим ознакою, що обіцяв неприємності та невдачі. Наші пращури вірили, що майбутнє відзначати не можна, тому що це може змінити долю людини в гірший бік.

Раніше ми також розповідали про те популярні прикмети про гроші біля дзеркала.

  • Вас також може зацікавити:

Будете мати неприємності: які речі за народними прикметами не можна займати сусідам

Ретроградний Меркурій у квітні: який він має вплив і що категорично заборонено робити

Сонце з'їдають крилаті перевертні: повір'я про сонячне затемнення в українців та інших народів