RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Як прокинутися зі "свіжим" обличчям вранці: жінкам треба робити це увечері

Всі жінки, які бажають вранці прокидатись зі свіжим та блискучим обличчям, мають пам’ятати про кілька важливих етапів догляду, які варто виконати ще з вечора під час підготовки до сну.

Тому далі про ці етапи розповість "Апостроф Лайф".

Читайте також: Чи можна засинати під ввімкнений телевізор: які є наслідки

Перший етап – демакіяж

Зняття макіяжу з вечора є надзвичайно важливим етапом підготовки до сну та секретом чистого обличчя зранку. Ефективне видалення макіяжу та очищення шкіри є двома окремими процесами. Звичайні пінки та гелі часто не справляються з видаленням декоративної косметики, тому рекомендується починати з міцелярної води або гідрофільної олії, особливо при використанні водостійкої косметики або сонцезахисних кремів. Варто також пам’ятати, що в сезон відкритого сонця, коли починають активніше застосовувати SPF-крем, його також варто ретельно змивати, хоч він і здається непомітним на шкірі.

Фото: istockphoto

Другий етап – очищення обличчя

Завершивши зняття макіяжу варто наступним кроком – вмиванням за допомогою пінки або гелю. Час від часу корисно замінювати їх на ензимну пудру для делікатного пілінгу, що забезпечить шкірі сяйво та зробить її гладенькою.

Третій етап – тонізація

Використання тоніків або лосьйонів допоможе підготувати шкіру до подальшого догляду. Важливо обирати продукти без вмісту спирту, щоб не пересушувати шкіру.

Фото: istockphoto

Четвертий етап – використання активних компонентів

Використання кислот та ретинолу може бути корисним для боротьби з акне та запаленнями, однак вони підвищують чутливість шкіри до сонячних променів. Тому важливо застосовувати їх ввечері. Нічні маски з фруктовими кислотами можуть забезпечити шкірі сяйво та сприяти відновленню.

Наостанок – крем або сироватка

До 45 років використання крему вночі не є обов'язковим етапом – зазвичай достатньо легкої сироватки. Проте власницям сухої або зневодненої шкіри слід звернути увагу на зволожувальні креми для додаткового живлення.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми також розповідали, як познайомити майбутню дружину зі своїми батьками.

  • Вас також може зацікавити:

Будуть свіжими тривалий час: "секрети догляду" за рушниками

Займе дві хвилини: як видалити складки з одягу без фена і праски

Як правильно мити сковорідки та каструлі: кілька "секретів"